Painelähettimet

APC-2000ALW Painelähetin näytöllä

Painelähetin kaasujen, höyryjen ja nesteiden, yli- ja alipaineen sekä absoluuttisen paineen tarkkaan mittaamiseen. Mittauselementtinä toimii pietsokide joka on eristetty mitattavasta aineesta metallisella kalvolla ja välitinnesteellä.

aplisens APC-2000ALW painelähetin näytöllä

PCE-28 Painelähetin ilman näyttöä

Painelähetin kaasujen, höyryjen ja nesteiden yli- ja alipaineen sekä absoluuttisen paineen tarkkaan mittaamiseen. Mittauselementtinä toimii pietsokide joka on eristetty mitattavasta aineesta metallisella kalvolla ja välitinnesteellä. Erinomainen valinta yleiskäyttöiseksi painelähettimeksi.

aplisens PCE-28 painelähetin ilman näyttöä

LYHT DMU 01 Painelähetin

Lyth DMU 01 yksialue-painelähetin on tarkoitettu teollisuuteen, hyrauliikkaan , pneumatiikkaan , talotekniikkaan jne. missä tarvitaan tarkkaa ja luotettavaa paineenmittausta edullisesti.

LYTH DMU 01 painelähetin

APR-2000ALW Paine-erolähetin näytöllä

Paine-erolähetin kaasujen, höyryjen ja nesteiden paine-eron mittaamiseen. Mittauselementteinä toimivat pietsokiteet jotka ovat eristetty mitattavasta väliaineesta Hastelloy kalvoilla ja välitinnesteellä. Lähettimeen voidaan liittää Lyth-välittimet, esim. kapillaarilla tai H-puoleen laipalla, eri kalvomateriaalein.

aplisens APR-2000ALW paine-erolähetin näytöllä